1

Fin stevnedag i Fredrikstad!

Den 22 april var det endelig på tide med stevne for Hopina igjen- forrige stevne var i begynnelsen av februar, så det er blitt noen måneder siden!

Charlotte Frøland som har overtatt tøylene på Hopina i noen uker nå – siden jeg ikke kan ri selv for tiden -og de red en kjempe fin runde i 110. Feilfri og hvor enkelt som helst 🙂

Charlotte og tvillingsøsteren Cecilie Frøland driver profesjonelt med tilridning og salg av hester – og jeg kan varmt anbefale dem til alle som trenger hjelp til enten det ene eller det andre med hestene sine. De er flittige hardtarbeidende jenter, som er dyktige både på ryggen og med alt det øvrige arbeidet. De driver en koselig stall i Sarpsborg, nær Stikkaåsen – hvor de har både ridehus og utebane – så om du trenger hjelp – ikke nøl å ta kontakt med dem!

I helgen var vi også så heldige å ha flinke Lasse Berglund her for treninzg igjen! Vi hadde timer hjemme hos oss på Stall Dal på fredagen, og på lørdagen var Lasse med oss på stevne, slik at han fikk se mange av rytterne som rir for han i aksjon på konkurransebanen. Det var stor suksess – og det var svært mange gode runder fra flinke elever 🙂 Gøy!

Neste trening vi skal ha for Lasse blir 8 og 9 mai – ta kontakt om du er interessert i å være med 🙂 Treningen blir hos oss på Stall Dal da også!

 

 

3