Unghester

SD Damina

e. Nabab de rêve x Heartbreaker x Carthago Z

Født 2013
Oppdretter: Silje Hagren

SD Damina er født på Stall Dal og er etter vår avlshoppe Diamant Van Het Gevahof.

Daminas far er den fantastiske Belgiske varmblodshingsten Nabab de Rêve, som selv har konkurrert på høyeste internasjonale nivå med rytter Philippe Lejune. Nabab de Rêve har i tillegg til en imponerende sportskarriere en fantastisk avlsmerittliste. Han har gang på gang bevist at han nedarver sine gode egenskaper igjennom avkom som blant annet Vigo D`arsouilles, Eurocommerce London, Kashmit Van`t Shuttershof og Walnut de Muze for å nevne noen.

SD Damina ble vist på føllskue hos JJ Horses og stod igjen med blant annet 8,5 for type og 8 i gallopp.

Daminas helbror Jericho (født 2009) er eid av topprytteren Bertram Allen, og gjør det svært godt på den internasjonale arenaen med Irske rytter Alex Duffy. Han har flere seiere i unghestklassene, og Alex har store forventninger til hingsten fremover.

Forventninger har også vi til Damina. Hun viser svært gode egenskaper alt nå under løshoppningen, og hun er nå drektig med Diamant de Semilly.

IMG_20140615_191725

SD Dalouba

e. Balou du Rouet x Heartbreaker x Carthago Z

Født 2015
Oppdretter: Silje Hagren

SD Dalouba er født på Stall Dal og er etter vår avlshoppe Diamant Van Het Gevahof.

Dalouba er etter den meget spennende hingsten Balou Du Rouet – med legendariske Baloubet Du Rouet som farfar.  Balou Du Ruet har selv bevist at han leverer sportslig på høyeste nivå, men ikke minst har han imponert enormt med sine avkoms resultater. Hans avstamning som kombinerer det beste fra BW og Holsteiner( Contender og The Rocco) har gitt suksess til utallige internasjonale spranghester verden over.

SD Dalouba ble vist på føllskue hos JJ Horses og stod igjen med blant annet 8 i helhet.

Vår plan er å beholde Dalouba, for å bedekke henne som 3 åring.

img_20160831_190059