Diamant de Semilly x Nabab De Reve x Heartbreaker x Carthago Z

Diamant-de-Semilly-Jump1

Vår egenavlede hoppe SD Damina er drektig med Diamant De Semilly, og hun har termin i begynnelsen av mai 2017.

Selle Francaise hingsten Diamant de Semilly er sertifisert med elitestatus som spranghingst, og er ranket som nr. 1 på listen som verdens beste sprang hingst!  I tillegg er han også ranket som farshingst nr. 1 av spranghestene i Frankrike og nr. 1 som farshingst av de unge spranghestene i Frankrike!Om Diamant de Semilly sies det at han nedarver en imponerende ridbarhet, sterk bakpart, scoop, balanse, fantastisk gallop, power og villighet. – Det er ikke for ingenting at han er nr. 1

Han har selv gjort det aller meste i sporten, både ved å vinne lag gull i VM 2002 og utallige GP seiere og WC seiere.Han har enormt mange avkom som går på absolutt høyeste nivå, og en av de hotteste nå om dagen er kanskje Quickly de Kreisker, Emerald og Elvis ter Putte.

Vi tror kombinasjonen av Diamant de Semilly x Nabab De Reve x Heartbreaker x Carthago Z kommer til å bli fantastisk, og vi gleder oss over drektigheten!

12IMG_7326

SD Damina har selv en imponerende stamtavle, og ikke minst har hun en helbror, Jericho, som er meget velfungerende i sporten med Bertram Allen. Jericho er 8 år i år, og går internasjonale klasser. Jericho og Damina er meget typelike, ikke så veldig store, med litt typisk fransk eksteriør. Kraftige bakbein med god vinkel gir godt avsprang. Les litt mer om hva Bertram tenker om Jericho (Jerry) her http://www.bertram-allen.com/Jericho-Jerry.

Daminas føll skal selges, og det skal etter planen hun også til høsten.IMG_20140615_191725

Jeg har pr. idag flere interessenter på føllet – men ta kontakt om ytterligere informasjon om du kunne tenke deg ett føll fra absolutt noen av de beste linjene i verden.

Untouchable x Chin Chin x Carthago Z

Untouchable

Vår avlshoppe Fine- Chin er drektig med hingtsten Untouchable. Untouchable blander sammen det beste fra blodslinjene i Selle Francais, KWPN og Holstein! Og avstamningen er helt utrolig, Hors La Loi x Heartbreaker x Carthago Z. Han er en hingst med flott nakke, og en kort- veldig sterk rygg og kraftfulle bakbein. Untouchable er blant annet far til hingsten Unbreakable som ble solgt for utrolige 300.000 euro i 2009!  Untouchable har blitt ridd av både Doda Miranda og Daniel Deusser, og han har vunnet mange 5 stjerners grand Prix klassser. Fine- Chin kommer fra samme morlinje some Diamant ( SD Daminas mor) så her er det gjennomavlet kvalitet på begge sider!

Kombinasjonen Untouchable x Chin Chin x Carthago tror jeg kan være kjempe spennende! Det er fra før av svært mange gode hester som kommer frem med kombinasjonen Heartbreaker x Carthago, og når man også blander inn Hors La Loi får man virkelig trykk – la meg nevne ett par:

Haertthago er ei hoppe som konkurrerer på 160 nivå med Leon Thijssen (NED)

Haertthago er ei hoppe som konkurrerer på 160 nivå med Leon Thijssen (NED)

Harley har vært suksessfull på høyeste nivå med Jessica Kürten. Han har også svært mange avkom på høyeste nivå

Harley har vært suksessfull på høyeste nivå med Jessica Kürten. Han har også svært mange avkom på høyeste nivå

Harley har vært suksessfull på høyeste nivå med Jessica Kürten. Han har også svært mange avkom på høyeste nivå

Her ser dere Untouchable sin stamtavle.

Fine – Chin har avlet flere avkom tidligere. Se informasjon om våre avlshopper for å se ytterligere informasjon om tidligere avkom.

Her er også bilde av hennes eldste avkom, som er 5 år i år:

Frida

Fine-chin sitt føll som blir født 2017 skal også etter planen selges. Ta kontakt ved interesse.