Sesongstart!

2019 har startet med ett pang, og vi har alt rukket å ha flere treninger for Lasse Berglund, samt komme oss ut på ett par stevner! Begge hestene fikk velfortjent ferie i november og førsten av desember, men det kriblet i ridestøvlene og føltes veldig godt å komme seg tilbake i salen og i trening igjen mot siste halvdel av desember!

Første trening ble avholdt 7 januar for Lasse i det fine anlegget til Liv Høidal og co på Huser Gård! Helt fantastiske treningsmuligheter, med stort isolert ridehus og splitter nytt hindermateriell. Bedre blir det ikke!

27. januar dro vi avsted på årets første stevne i Drammen, og Damina innledet sesongen feilfritt! Legger ved link til filmen fra 1m under.

Helgen 2 og 3 februar hadde vi 2 dagers trening for Lasse på Hvaler. Jeg er glad for alle dagstreningene vi får til, men ingenting slår helgetrening! Supre dager med begge hestene. De utvikler seg så fint, og jeg er veldig gira på årets sesong!

 

 

Nå i helgen var vi på stevne i Grenland fra torsdag 7 til lørdag 9 febr. Damina fikk prøve seg rett ut i 1.10 og jeg er veldig fornøyd med utviklingen hennes igjennom helgen. Hun er ung og uerfaren, men modig og med stort mot. Legger ved en film fra fredagens 1.10 runde. Filmingen er ikke fantastisk, men dere ser nå iallefall noen sprang 🙂

 

Hopina hopper supert hele helgen! Noen småfeil vi skal hjem og jobbe med, men jeg er kjempefornøyd med henne! Under finnes film fra lørdagens 1.25 klasse.

 

Jeg skal prøve å være flinkere med oppdateringene fremover, lover 🙂