På tide å tørke støvet av ridestøvlene!

Etter en helt fantastisk sommer – med varmerekorder, tørkerekorder, tropenettrekorder osv er sommeren på hell, ferien over (for de fleste), og det er på tide å ta fatt på treningen igjen!

Mandag 6. august er Lasse på plass på Stall Dal for å avholde treninger!

Treningen er helt full ( mulig vi har 1 plass kl. 19.00), og det er gøy å kjenne på motivasjonen og iveren etter å trene, hos flere enn meg selv 🙂

Foreløpige tider er som vedlagt her, men endringer kan forekomme. Vi fyrer grillen og serverer litt mat, så vi håper dere vil å ta middagen hos oss! Tiltros for at salmonellakrisen har roet seg betraktelig ber vi alle være litt ekstra varsomme. Vi ønsker ikke fremmede hester inn i stallen, og vi ønsker at all møkk fjernes med en gang.

For min egen del er gleden over trening ekstra stor denne gangen. Hopina som har vært ute i lenger tid med litt udefinerbare utfordringer er endelig i gang for fullt igjen, og jeg gleder meg som ett lite barn til å ta med den store røde på sprangtrening igjen!

Vi har også gjort ett løft på utebanen i sommer, kanter er dratt ut med gravemaskinen og hele banen er freset. Dette sikrer høy kvalitet på underlaget og gjennomgående svikt helt ned til dreneringen. Vi er veldig fornøyd med resultatet 🙂

Lasse på sin side har i sommermånedene vært aktiv i ulike kronikker og artikler i svensk media, og jeg legger ved noen artikler her, så dere som er interessert kan gå inn og lese. Bilderesultat for world championship zangersheide

Lasse sitter blant annet i uttaket for de svenske hestene som skal til unghest VM. Les hva han tenker om medaljesjansene og kvaliteten på hestene her:

https://ridenews.se/hoppning/lasse-berglund-om-unghast-vm-det-gar-val-fort/

Tanker rundt systemet som bygger opp en god ekvipasje:

https://www.tidningenridsport.se/lasse-berglund-det-racker-inte-med-en-aldrig-sa-bra-hast/

Tanker rundt en pris for unghestrytterne:

https://www.tidningenridsport.se/lasse-berglund-men-vem-ar-det-egentligen-som-ligger-bakom-succen/

Jeg er selvsagt ikke objektiv, men jeg må si jeg føler vi er heldige som har en frontfigur som Lasse til trener. Han tilfører så utrolig mye godt, både av kunnskap, energi og tankesett. Jeg er så glad for den treningsgjengen vi har blitt, og mange av oss har nå trent sammen i flere år. Samholdet skaper ett motiverende miljø, ett godt treningsgrunnlag og ikke minst en god plattform for vennskap. Vennskapet med noen av de Anders og jeg omgås mest om dagen er ett resultat av Lasse treningene faktisk, det er jeg så utrolig takknemlig for. Ikke minst er det stor stas å reise rundt på stevner sammen med de man trener med, man blir naturlig nok en gjeng og teamfølelsen kommer av seg selv. Så en stor takk rettes også til alle dere som er med å trener. Det er faktisk utrolig mange som har vært med hele veien fra den første treningen jeg arrangerte våren 2015!

Bilderesultat for friendship

Vi gleder oss til mandag, og det beste er at neste trening er alt 13 august! Hurra!!