Endelig er sesongen sånn smått i gang! 

Vi er alt kommet midtveis i februar, og stevnesesongen er sånn smått kommet i gang! Siden jeg mer eller mindre ikke red i hele fjor, har vi begynt litt pent, første stevne var Drøbak i midten av januar, hvor Hopina leverte en fin og feilfri runde i 110, som resulterte i en 6.plass. Hun kjennes stadig bedre og bedre ut, men vi har ett stykke igjen til hun har styrken, kvikkheten og aksjonen de skal ha som 6 åringer. Vi trener målrettet, og jeg er veldig motivert til denne sesongen.

Helgen som var, 10. og 11. februar hadde vi den beste oppladningen vi kan ha med trening for Lasse på lørdagen og stevne søndagen. Hopina kjentes super på treningen, og det er deilig å ha en trener som hele veien ser hva vi behøver og gir øvelser og konkrete ting å trene på til neste gang.

På stevnet på søndagen var hun også fin, det er fremdeles i utgangspunktet litt tidlig for henne å gå 2 klasser på en dag, men samtidig har hun godt av mengdetreningen det gir. Vi leverte en feilfri og fin runde i 110 som resulterte i 6.plass også denne helgen. Vi hadde en fin runde også i 120, men jeg ble ikke helt ferdig inn til kombinasjonen, og vi fikk en liten bom ned. Jeg gleder meg alt til neste stevne som er planlagt i midten av mars!