Stevne i Grenland 3-5 februar ble ett fint stevne for både Asterix og Hopina!

Fredagen innledet Hopina med en pen feilfri runde i 5 års klassen. Hun kjentes veldig fin og ridbar ut, og jeg var godt fornøyd med egen ridning også.

 

Asterix var også flinkiss og var rask og feilfri. Endte på en fin 4.plass av 72 startende. En fin start på 2017 🙂

 

Vi reiste i meget godt selskap, og det er ett så utrolig stort pluss ved å være rundt på stevner, at man får vært sosial, får inspirasjon og at man har noen å prate og sparre litt med! Både Nina Staveli, Sanne Karstensen og Rebecca Johannesen stod i samme stall som oss, det var veldig hyggelig 🙂 Cecilie og Charlotte reiste til og fra, og alle sammen leverte meget god ridning!

Hopina var veldig fin på lørdag og, men da var ikke piloten helt med, og jeg plukket inn ett helt unødvendig ekstrasteg på en linje og vi endte med 4 feil 🙂 Asterix fikk fri på lørdag, da formen min ikke var helt fantastisk..

Søndag var det finaledag for Hopina i 5års klassene, og hun blir bare freshere og freshere gjennom stevne helgen. Herlig å sitte på en hest som får energi av å jobbe, hun har så enorm arbeidslyst!

Hun hoppet med stort overskudd, og selvom piloten heller ikke idag leverte til terningkast 6, ble den en feilfri runde.

 

Asterix var fin og fresh idag og, og jeg er godt fornøyd med ridningen min, særlig i grunnomgangen. Jeg ble hengende litt i han til første hinder i omhoppingen, så der dro han med seg en liten bom, men jeg er alt i alt veldig fornøyd med hestene denne helgen. Så får heller piloten lære seg å løsne litt mer på 5 åringen, så det ikke blir ett steg for mye 😉