Iblant går ønsker i oppfyllelse!

img_20160906_212858

Vi har vært så heldige nå, at vi har fått tak i ei hoppe jeg har siklet på i flere år, nemlig Fine-Chin! Fine-Chin Van Het Gevahof er ei hoppe født i 2005, med samme mor, som vår avlshoppe Diamant Van Het Gevahof.

Fine-Chin, heretter kalt Frida, er etter den fantastiske hingsten Chin Chin, som selv konkurrerte på absolutt høyeste nivå. Han deltok blant annet i 2 OL, 2 Verdensmesterskap, – i tillegg til World Cuper og Grand Prix klasser.  Han konkurrerte blant annet for Mexico og Seoul, men ble i en alder av 24 år importert til Holland og VDL for å virke i avelen der.  Han har utallige avkom som går på høyeste nivå, blant annet Zeolte VDL og Zapatero VDL som begge er godkjente KWPN hingster, for ikke å glemme Phin Phin, Cholula, Triomphe de Muze osv osv. Jeg er utrolig spent på å kunne avle videre på denne hingsten, som de sier nedarver kvikkhet, scope, karakter men også stor grad av ridbarhet.

last-ned

Frida er allerede en erfaren avlshoppe, som har hatt 5 føll tidligere. I 2012 fikk hun sitt første føll etter Baltic VDL, Mata Hari ADB:

Breeder: Joris Aegten - Belgium

Breeder: Joris Aegten – Belgium

Året etter fikk hun hoppeføllet Nayana ADB etter Nabab de Reve:

nayana

Breeder Joris Aegten – Belgium

Deretter kom hingsteføllet Oliver ADB, også etter Nabab De Reve:

oliver

Breeder Joris Aegten – Belgium

oliver-1

I fjor kom hoppeføllet Pandora ADB, etter Nabab De Reve:

pandora

Breeder Joris Aegten – Belgium

Og i år kom hingsteføllet Quinten AEG, også etter Nabab De Reve:

quinten

quinten1

Breeder Joris Aegten – Belgium

 

Og med disse vakre føllene frisk i minne, skal jeg ærlig innrømme at jeg gleder meg utrolig til neste års føll – for Frida er nemlig drektig igjen med ingen ringere enn Untouchable! Dette er en hingst som blander sammen det beste fra blodslinjene i Selle Francais, KWPN og Holstein! Og avstamningen er helt utrolig, Hors La Loi x Heartbreaker x Carthago Z – alt hva jeg ønsker meg!

ad_untouchable_frie_938-69-11-09-834

Han er en hingst med flott nakke, og en kort- veldig sterk rygg og kraftfulle bakbein. Untouchable er blant annet far til hingsten Unbreakable som ble solgt for utrolige 300.000 euro i 2009!  Untouchable har blitt ridd av både Doda Miranda og Daniel Deusser, og han har vunnet mange 5 stjerners grand Prix klassser.

Jeg er kjempe glad, og utrolig spent på hva fremtiden vil bringe med denne hoppa i stallen. Og jeg må innrømme at jeg gleder meg enormt til neste års avlssesong er igang, det ventes da ett føll etter Untouchable x Chin Chin x Carthago Z og ett føll etter Diamant De Semilly x Nabab De Reve x Heartbreaker x Carthago på Stall Dal!

Da må det være lov å si at fremtiden ser lovende ut 🙂