IMG_20160801_171201

Det er deilig å være norsk i Sverige!

Da var vi vel hjemme fra ett fantastisk stevne på fine Sundbyholm travbane! 

Både hestene og vi har storkost oss, og det er ikke uten grunn! Vel fremme fikk vi (Cecilie, Charlotte og jeg) vår egen lille stall, helt perfekt for Hopina som er borte på overnattingsstevne for første gang. Det var fine lyse bokser med god luft, innlagt vannkar og ikke minst stille og rolig.

20160802_081929

Hopina er klar for å hoppe litt!

Alt var ordnet til rette for at alle skulle få en fin opplevelse, det var fine baner, med godt underlag og fint hindermateriell. Banene var lange, og tekniske, men var hele tiden bygget slik at om du holdt rytmen, stemte det overalt. Alle funksjonærer var blide og hyggelige, og banene ble preparert fortløpende under hele dagen. Både med jevnlig vanning og slodding – stjerne i boka for topp forhold altså! I tillegg var det på stevneplassen gratis frokost til alle – sponset av ATG, og når du var ferdig å ri fikk du utlevert en flaskevann ved utgangen – slik service er ikke vi vant med!

Hestene har oppført seg helt upåklagelig, og har hoppet seg bedre og bedre igjennom stevnedagene!

På mandag hadde Hopina en liten bom ned, men en ellers fin runde, og Asterix var feilfri i sin oppvarmingsklasse 120.

På tirsdag fikk Hopina hoppe 2 klasser, 90 og 1m. I 90 var hun veldig fin, i 1m var hun litt sliten (det er vel lov for en 4 åring..) og ble litt sterk, men vi er uansett kjempefornøyde med henne. Hun har vist seg som den stjernen hun er, og ekstra stas er det selvfølgelig når de andre på arenaen også legger merke til – og skryter av henne! Tommel opp for gullungen vår <3

 

IMG_20160802_093123

 

Asterix var også veldig flink på tirsdag, og vi hadde ett lite filleriv i 130 klassen. Alt i alt en toppen dag – som i tillegg var Anders og min 2 års bryllupsdag! Kan man tenke seg en bedre måte å feire den, enn med toppen hester, – og sin kjære mann?!

På onsdagen hadde Hopina fri, og fikk slappe av med rolige leieturer. Asterix skulle derimot få gå en litt lavere klasse igjen, med mål om å heller ri litt fortere. Som sagt så gjort, og denne gangen holdt det faktisk helt til seier! Flinke gullgutten min 🙂 Selvom han ikke hopper som stjernene og flasher og shows off leverer han varene, pålitelig og trofast <3

IMG_20160803_155642

Så alt i alt er vi utrolig fornøyde etter noen fine dager i Sverige. Jeg vil også si tusen takk til Kathinka, Cecilie og Charlotte (Oliver og Kjersti – og selvfølgelig verdens beste mann Anders) for en kjempe trivelig tur! Vi gleder oss allerede til neste stevne med dere!

 

20160803_144305