IMG_7225Torsdag 29 oktober var Siril på plass og hadde instruksjon for oss på Stall Dal! Det er første gang hun er på stallen og avholder trening, men det frister absolutt for gjentagelse. Siril var inspirerende og morsom å ri for, og jeg tror samtlige 6 deltagere var veldig fornøyde (og slitne!) etter treningen. Det var utrolig hyggelig å se at treningen faktisk også trakk litt publikum – stas for både trener, de som rir, og også de andre på stallen som var tilstede! Neste gang får jeg være litt bedre forberedt og stille med kaffe og kake 🙂

Jeg deltok med Asterix, og hadde en veldig fin økt. Vi jobbet mye med tempovekslinger, samling og bytter. Følte at Asterix jobbet utrolig godt, og var veldig positiv til jobben og øvelsene vi gjorde. Vi jobbet også med jevne og fine seriebytter, og Asterix imponerer meg stadig. Tiltross for at han mangler de store gangartene (han er jo tross alt spranghest) er han utrolig ridbar, og jeg fikk skryt for å ha en velridd og godt skolert hest – med en super innstilling til jobben- det er morsomt! Og som «ihugga» sprangrytter er det en deilig følelse å kjenne på at det å ri dressur (og ikke bare løsgjørende bakkearbeid) er skikkelig gøy!

IMG_7210 (002)